Zoneterapi

Zoneterapi foregår ved trykmassage på føddernes over- og underside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand o.a, danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Vi mennesker er en sammensat organisme: Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet af dette er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe dig med at genoprette balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer, og med god grund: Zoneterapi vedligeholder en god sundhedstilstand og fungerer som en forebyggende behandling.

Se mere på www.fdz.dk

Priser

 • For voksne: 50 min. kr. 500,-
 • For børn: 25 min. kr. 300,-
 • Kombi (zone/massage eller zone/laser) 80 min. kr. 700,-

Kundeudtalelser

 • Katrine Hegelund

  Jonna er en fantastisk zoneterapeut, der møder én med varme, empati og opmærksomhed men også med kyndige hænder og en stor viden indenfor sundhed og forebyggelse. Der er altid tid til en god snak hos Jonna, men har man brug for ro og en lur, er det lige så OK. Jonna kan læse én og sammensætte behandlingen, så man altid får præcist det, man har brug for, og derfor har jeg også gået hos hende i mere end 10 år.. Det startede med en graviditet, og nu går jeg med regelmæssige mellemrum for at sikre et godt og stabilt immunforsvar. Jonna får min allervarmeste anbefaling ❤❤❤❤❤
 • Elsebeth Christensen

  Jeg henvendte mig for ca. 13 år siden til zoneterapi hos Jonna, da jeg havde problemer med vejrtrækning og manglende energi. I løbet af få behandlinger og gode vejrtrækningsøvelser kunne jeg trække vejret helt normalt og er igen tidligt oppe og frisk hele dagen. Jeg går stadig til zoneterapi hver 6. uge og tænkerforebyggelse/ udrensning. For mig er zoneterapi ikke kun behanling, men en god snak om vitaminer og gode øvelser både vejrtækningsøvelser men også udstrækning, yougaøvelser mm. Som forbygger og afhjælper småskavanker

  I klinikken anbefaler jeg ofte at handle hos vores lokale netbutik Med24.

  Logo med24 dk


  Chr Ludwigs Vej 5, 9800 Hjørring - 2620 3631 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Webbureau ITTP