Laserterapi

Laserterapi er en ny, revolutionerende behandlingsform, der eksempelvis kan nedsætte helingstiden for akutte skader med op til 75%. Laseren kan bruges mod lidelser som forstuvninger, sår, tennisalbuer, smerter, hudproblemer m.m. Desuden bekæmpes virusangreb og infektioner særdeles effektivt. Laserterapi kan bruges alene eller sammen med andre behandlingsmetoder, eksempelvis zoneterapi. Laserbehandlingen er smertefri og uden betydelige bivirkninger.

Laserterapiens gennembrud

For første gang i historien har det højt estimerede lægetidsskrift "The Lancet" bragt en videnskabelig artikel om biostimulerende laserterapi. The Lancet er det mest anerkendte medicinske tidsskrift i verden og stiller nogle ekstremt høje krav til validiteten af de artikler, der bringes. I artiklen om laserterapi konkluderes der, at laser kan erstatte brugen af medicin i behandlingen af nakkesmerter. En artikel i The Lancet er nemlig det nærmeste man kan komme på en blåstempling af laserterapi, og effekten af laserbehandling er dermed dokumenteret.

Du er altid velkommen til at spørge Jonna, hvis du har yderligere spørgsmål angående laserbehandling. Du kan også besøge www.powermedic.dk for mere information.

Priser

  • Pr. behandling kr. 250,-

I klinikken anbefaler jeg ofte at handle hos vores lokale netbutik Med24.

Logo med24 dk


Chr Ludwigs Vej 5, 9800 Hjørring - 2620 3631 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Webbureau ITTP