Massage

Fysiologisk massage

Fysiologisk massage er en massageform, hvor der ved varme og tryk arbejdes i dybden. Massage giver øget velvære og kan lindre og fjerne ømheder og smerter i kroppens muskler. Fysiologisk massage (eller sportsmassage) er en tilbundsgående massageform, der blødgør og lindrer ømme og infiltrede muskler. Der varmes op med almindelig massagetag, hvorefter der søges efter ømme punkter og mælkesyrerophobninger. Mælkesyreophobningerne knuses ved tryk og affaldsstofferne fjernes derefter via blodbanerne. Massagen ledsages af forskellige strækøvelser for de forskellige muskelgrupper.

Hvornår foretages der fysiologisk massage?

Behovet for massage er forskelligt. Der kan være behov for at løsne op for ømheder og infiltrationer i forbindelse med fysiske præstationer som løb, cykling, golf, tennis, fodbold, styrketræning osv.

Massage foretages ligeledes forebyggende mod akutte skader og overbelastningsskader og er særdeles effektivt ved arbejdsrelaterede muskelspændinger.

Massage med æteriske olier 

Symphony of the CellsTM  

Denne behandlingsform har til formål at skabe fysisk, følelsesmæssig og spirituel harmoni i kroppen. Der findes 18 forskellige oliekombinationer, der retter sig mod specifikke systemer/områder af kroppen. Ved denne behandling arbejdes der ud fra teorien om, at enhver lidelse er forbundet med et af kroppens systemer. På denne måde arbejdes der både med en behandling af lidelsen, samt en behandling af symptomer på og underliggende årsager til lidelsen. 

Denne behandling består af påsmøring af olier i cirkulære bevægelser langs rygsøjlen og under fødderne. Dette skyldes, at der her er store mængder nervespidser, der kommunikerer med resten af kroppen. Ved denne type massage er der fokus på de æteriske oliers egenskaber til at lindre og forebygge lidelser. 

Symphony of the CellsTM er godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork. 

Hvornår foretages der massage med æteriske olier?

Symphony of the CellsTM er for alle, der ønsker en afslappende, lindrende massage, hvor man kan opleve de forskellige æteriske oliers egenskaber på egen krop. Kombinationen af olier kan rettes mod specifikke fysiske og mentale områder, herunder fordøjelsen, immunforsvaret, nervøsitet, respiration, ect.

Priser

  • Fysiologisk massage fuld: 75 min. kr. 700,-
  • Fysiologisk massage del (ryg eller ben): 50 min. kr. 500,-
  • Kombi (zone/massage eller zone/laser) 80 min. kr. 700,-
  • Æterisk oliemassage: 50 min. kr. 500,-

    (inkl. efterfølgende afslapning + olieprøve)

I klinikken anbefaler jeg ofte at handle hos vores lokale netbutik Med24.

Logo med24 dk


Chr Ludwigs Vej 5, 9800 Hjørring - 2620 3631 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Webbureau ITTP