Massage

Fysiologisk massage, er en massageform, hvor der ved varme og tryk arbejdes i dybden. Massage giver øget velvære og kan lindre og fjerne ømheder og smerter i kroppens muskler. Fysilogisk massage (eller sportsmassage) er en tilbundsgående massageform, der blødgør og lindrer ømme og infiltrede muskler. Der varmes op med almindelig massagetag, hvorefter der søges efter ømme punkter og mælkesyrerophobninger. Mælkesyreophobningerne knuses ved tryk og affaldsstofferne fjernes derefter via blodbanerne. Massagen ledsages af forskellige strækøvelser for de forskellige muskelgrupper.

Hvornår foretages der massage?

Behovet for massage er forskelligt. Der kan være behov for at løsne op for ømheder og infiltrationer i forbindelse med fysiske præstationer som løb, cykling, golf, tennis, fodbold, styrketræning osv.

Massage foretages ligeledes forebyggende mod akutte skader og overbelastningsskader og er særdeles effektivt ved arbejdsrelaterede muskelspændinger.

Priser

  • Massage fuld: 75 min. kr. 700,-
  • Massage del (ryg eller ben): 50 min. kr. 500-
  • Kombi (zone/massage eller zone/laser) 80 min. kr. 700,-

I klinikken anbefaler jeg ofte at handle hos vores lokale netbutik Med24.

Logo med24 dk


Chr Ludwigs Vej 5, 9800 Hjørring - 2620 3631 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Webbureau ITTP